Keleti: két hét „csend”, de hogyan sikerült megoldani a pályaudvar bezárását?

iho/vasút   ·   2019.05.13. 13:40
keleti_bezar0

Váltókat cserélnek, leaszfaltoznak mindent szép egységesre, minden olyan munkát megcsinálnak, amit csak meg bírnak, és amit utasforgalom mellett képtelenség, ezt jól tudjuk: május 26-áig bezárt a Keleti pályaudvar.

(fotók: MTI/Máthé Zoltán)

Az első nagy reggeli rohamon túl vagyunk: miket tapasztaltak? Mi várható délután? Az biztos, nagyobb a zsúfoltság, és hozzá kell szokni „pár aprósághoz”, de kíváncsiak vagyunk a véleményükre, tapasztalataikra!

Várjuk azokat itt, a cikk alatti kommentekben, a Facebook-oldalunkon, vagy e-mailben: info@indohaz.hu!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.