Kemping nem volt, adtak neki egy ilyet

Garai Szakács László   ·   2014.11.22. 13:45
rosberg0

Hiába ismerik a versenyzők kívülről (nem abban az értelemben, persze) az összes pályát, a Forma–1-es szezon valamennyi hétvégéjének egyik első momentuma a pályabejárás. Ki gyalog, ki kerékpárral, de végigmegy azon az aszfaltcsíkon, amelyen aztán három napon át is száguld. Nico Rosberg, a Mercedes csapat versenyzője a szezonzáró nagydíjon, az abu-dzabi Yas Marina versenypályán egy Smart elektromos kerékpárral nézett szét.

A világbajnoki pontversenyben második helyen álló pilóta leginkább akkor reménykedhet abban, hogy megnyeri az idei versenysorozatot, ha győz a vasárnapi futamon. De még akkor is izgulnia kell azon, hogy csapattársával, az összetettben jelenleg élen álló Lewis Hamiltonnal vagy „történjen” valami, vagy ne legyen jobb harmadiknál.

A kerékpár egyébként egy német oldalon akciósan 2199 euróért (valamivel több, mint 670 ezer forint) megvásárolható.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről,ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Lime E-mobilitás jegy a GYSEV-nél

iho/vasút   ·   2024.02.14. 08:20

Február 15-étől elérhető a GYSEV jegypénztáraiban a Lime E-mobilitás jegy. Az új termék feloldási díj nélkül kétszer tíz perc elektromosroller- vagy kerékpárhasználatot nyújt a Lime bérelhető elektromos járműveire. A jegyet azok vehetik meg, akik rendelkeznek érvényes vasúti menetjeggyel vagy bérlettel.