Kényelmesebb kabin az airberlinnél

iho/repülés   ·   2012.01.14. 12:00
cim330

A társaság egyik A330-asa <br>(fotók: airberlin)

A társaság Airbus A330-200 típusú gépei január 13-tól új utastérrel és fedélzeti szórakoztatással várják az utasokat, legalábbis azokat, akik hosszú távon utaznak. Az első átépített gép pénteken startol, de az összes ilyen típusú Airbus átépítése a márciusi menetrendváltásig fejeződik be.

Az A330 kabinja átépítés közben

A 20 business szék 170 fokig dönthető, így majdnem sík felületté lehet változtatni. Minden üléshez van 220 voltos konnektor.

A business-székek 181 centi hosszú, majdnem sík ággyá dönthetők

Az olcsóbb economy osztályon 279, könnyűszerkezetes szék kapott helyet. A vékonyabb háttámla miatt az utasoknak több terük marad, a fejtámla pedig állítható.

Az economy osztályon is mindenki válogathat a filmek között

A fejtámlákba még egy 8,9 hüvelyk átmérőjű LED-es érintőképernyő is beépült, ezen többféle, lekérhető műsort nézhetnek a hosszú távú járatok utasai. Akinek nem tetszik a választék, az egy USB-portról feltöltheti saját eszközét.

Mindeközben a vasutasból lett airberlin-vezér, Hartmut Mehdorn tovább változtatja a cég struktúráját. Nyolc géppel csökkentik a flottát, és számos regionális járatot bezárnak.

A légitársaság egyik szélestörzsű Airbusa felszállóban

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.