Késnek a szegedi és a szolnoki vonatok

iho   ·   2014.03.19. 16:01

A Nyugati pályaudvarról a monori személyvonatok nem indultak el, a ceglédi vonatok Vecsésig mindenhol megállnak, Vecsés–Üllő között autóbuszos pótlást rendeltek el, a vonatokat Vecsésen, illetve Üllőn visszafordítják. Az ideiglenes javítást kora estére, a menetrend teljes helyreállását reggelre ígéri a vasút.

A screenshot nem sokkal hat óra után készült, a késési rekordot ekkor a Dankó Pista IC tartotta, 226 perccel

Korábban írtuk:

Jelentős, egyes esetekben hetven percet is meghaladó késéssel közekednek a vonatok a Budapest–Cegléd–Szolnok és a Budapest–Cegléd–Szeged vasútvonalakon, mert a viharos szél Üllő állomás Vecsés felőli váltókörzetében megrongálta a felsővezetéket.

A hiba helye és jellege miatt mindkét vágányt lezárták. A helyreállításon dolgozó felsővezetékes szakemberek 17 órára ígérik a helyreállítást.

A nagyobb késések elkerülése érdekében a MÁV-Start a monori helyi vonatokat nem indítja el. Helyettük a ceglédi vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

Az erre utazóknak késésekre kell számítaniuk, mert a szerelvényfordulók miatt a menetrend csak a késő esti órákra állhat helyre.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek