Két autót, oszlopot és kerítést tört össze egy ittas autós

MTI   ·   2011.11.01. 09:43

A 39 éves seregélyesi férfi Székesfehérváron, a Zombori úton, a menetirány szerinti bal oldalon két parkoló autónak hajtott neki. Az egyiket nyolc méter hosszan, majd az előtte álló másik kocsival együtt további két méteren tolta maga előtt - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika rendőr százados tájékoztatása szerint az ámokfutás ezzel nem ért véget, a férfi ugyanis nekiment és kidöntött egy fából készült telefonoszlopot, s megrongálta egy ház kerítését is. A baleset során ő maga „kifejelte” a kocsi szélvédőjét.

A csattanásra felébredt az egyik megrongálódott autó tulajdonosa, aki látta, ahogy a férfi kikászálódik a kocsiból, és gyalogosan elmenekül. Követni kezdte, és közben értesítette a rendőröket. A járőrök elől az autós egy bokros területen próbált meg elbújni, de elfogták.

A férfi a rendőrökkel, majd a kiérkező mentősökkel és még a kórházban is agresszíven viselkedett. Az orvos a klinikai tünetek alapján közepesen ittasnak minősítette a férfit, aki még mindig kórházban van.

A rendőrség eljárást indított ellene.

Kapcsolódó hírek