Két éjszakányi villamospótlás a 4–6-oson

iho/vasút   ·   2015.08.17. 20:43

Egészen pontosan villamospótló buszok közlekednek a 4-es és a 6-os villamos vonalán augusztus 17-éről 18-ára és 18-áról 19-ére virradó éjjel 22 óra és hajnali 4 óra között pálya- és felsővezeték karbantartási munkák miatt. Ekkor 6-os jelzéssel villamospótló autóbuszok közlekednek a teljes vonalon, a BKV ezen a két éjszakán végzi el a szokásos karbantartási munkákat, már ha hagyja nekik az eső.

A karbantartási munkák miatt az utolsó, teljes vonalon közlekedő villamosok a Móricz Zsigmond körtérről 22:15-kor, a Széll Kálmán térről 21:43-kor indulnak. A 4-es és a 6-os villamos helyett 21:45 és másnap 4:30 között villamospótló buszok viszik az utasokat, késő este (a 4-es villamos üzemidejében) 4–6-os jelzéssel mind az Újbuda-központ M, mind a Móricz Zsigmond tér M érintésével, éjszaka 6-os jelzéssel, csak a Móricz Zsigmond körtér M érintésével.

A pótlóbusz lényegében a villamosokkal megegyező útvonalon haladnak mindkét irányban, a megállóhelyek a villamosmegállók közelében lesznek.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek