Két hétnyi pótlózás útátjárók és vágányok felújítása miatt

iho/vasút   ·   2022.08.15. 09:00
01_14-es_villamos

Augusztus 17-étől 31-éig a 12-es villamos nem közlekedik, a 14-es villamos pedig csak a Lehel tér és Angyalföld vasútállomás között jár, mert több helyen felújítják az útátjárókat, illetve a villamosvágányokat. A kimaradó szakaszon a 12-es és a 14-es pótlóbusszal lehet utazni.

A 12-es pótlóbusz a Gyöngyösi utca és Rákospalota, Kossuth utca, a 14-es pótlóbusz a Gyöngyösi utca és Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak között jár. A villamosokról a pótlóbuszokra, illetve a pótlóbuszokról a villamosokra a BKK Angyalföld vasútállomásnál javasolja az átszállást.

(fotó, térkép: BKK)

Káposztásmegyer felől a belváros felé alternatív utazási lehetőséget biztosít a 20E és a 30-as autóbusz, valamint a hétköznapokon a 122-es busszal is elérhető M3-as metró. A IV. kerület és Angyalföld központi része között továbbra is átszállás nélküli kapcsolatot biztosít a Reitter Ferenc utcán végighaladó és ott mindenütt megálló 30-as, 30A és 230-as busz, illetve a 20E gyorsjárat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek