Két hétvégén ketté van vágva az 1-es villamosvonal

iho/vasút   ·   2023.11.03. 12:15
03_1-es_karbantartas

Pótlóbusz közlekedik a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között pályakarbantartás miatt az első két novemberi hétvégén.

Az 1-es villamos vonalán a Hungária körút és a Salgótarjáni utca kereszteződésében a villamospálya karbantartását végzik. Az 1-es villamos csak a Bécsi út/Vörösvári út és a Puskás Ferenc Stadion M, illetve a Népliget M és Kelenföld vasútállomás M között közlekedik november 4-én és 5-én, valamint 11-én és 12-én, szombaton és vasárnap.

Az 1-es villamos helyett 1-es jelzéssel pótlóbusz közlekedik a Puskás Ferenc Stadion M és a Népliget M között.

Alternatív eljutási lehetőségek

A BKK a vágányzár ideje alatt alternatív eljutási lehetőségként:

  • Kelenföld, illetve Kelenföld vasútállomás térségéből Újpestre, illetve az Árpád híd pesti hídfő térségébe történő utazások esetében az M4-es metró, Kálvin téri átszállás után a M3-as metró igénybevételét ajánlja.
  • Kelenföld, illetve Kelenföld vasútállomás térségéből a Puskás Ferenc Stadion térségébe, illetve Zuglóba irányuló utazások esetében az M4-es metró, Keleti pályaudvari átszállással az M2-es metró igénybevételét javasolja.
  • Újpest felől érkező, Dél-Pest felé utazók számára az 1-es villamosra való átszállás helyett az M3 metró igénybevételét ajánlja.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek