Két kerékpáros gázolás egy napon

iho.hu   ·   2018.04.21. 16:30

Szombaton délelőtt halálos gázolás történt Ónodnál, amikor egy biciklis kisteherautó elé kanyarodott. A sofőr nem tudta elkerülni az ütközést, és elsodorta a kerékpárt. A biciklit kormányzó fiatal nem sérült meg, de a helyi kilencéves kisfiú, akit a kerékpáron vitt, a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Magyargéc külterületén szombaton délután egy autós eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárost. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - tájékoztatott a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.