Kiégett három vasúti kocsi Debrecenben

iho/vasút   ·   2018.05.03. 12:35
400px_debrecen_kocsituz

Update 18.30: A kocsik a gurító kettes vágányán álltak, videofelvétel készült a gyújtogatókról, akik az információk szerint fiatalkorúak voltak. A rendőrség a felvételek alapján keresi az elkövetőket.

A lángok úgy megrongálták a kocsikat, hogy valószínűleg mindhárom járművel selejtezheti a MÁV-Start. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldala)

Korábban írtuk: Tűz ütött ki egy mellékvágányon álló szerelvény három vagonjában Debrecenben, a Tarányi József utca melletti vasúti síneken. A debreceni hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral elfojtották a lángokat. A tűzeset nem akadályozza a vasúti közlekedést, zavartalan a forgalom – számol be honlapján a Katasztrófavédelem.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek