Több kilométeren állnak a kamionok a Kijevbe vezető utakon

MTI/iho   ·   2017.12.19. 14:06

Két sávban állnak a teherautók Boriszpil felől és az ukrán fővárosból a lengyel határ felé vezető autópályán a sűrű havazás miatt. A személygépjárművek csak egy sávban tudnak haladni. Az ukrán közlekedésrendészet közleménye szerint a kijevi városvezetés kedden délutánig megtiltotta kamionok bejhajtását a fővárosba, amíg az utakat tisztítják.

A Kijev-Odessza közötti autóúton délelőtt csaknem száz kamion, legalább két autóbusz és személyautó akadt el a hófúvás miatt. A járművezetők egymást próbálják kiszabadítani a hó fogságából. A városban második napja havazik. A tömegközlekedési eszközök járnak ugyan, de nem tudják tartani a menetrendet - közölte a fővárosi vezetés. További hófúvás várható az ukrán fővárosban és környékén.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.