Kirúgták a közlékeny buszvezetőt

iho/közút   ·   2012.04.18. 10:07

Bócsa Viktornak az ATV-n bemutatott riportot követően kell új állás után néznie – írja BKV-figyelő blog. A járművezető a televíziós riportban először az utasszállító repülőgépek utaskísérőinek felszállás előtti biztonsági bemutatóját imitálta, majd menet közben színes történetekkel kommentálta a soron következő buszmegállók elnevezéseit.

A járművezető elbocsátásáról hírt adó blogger nem ért egyet a BKV lépésével. „Csak negatív hírek jelennek meg a médiában a céggel kapcsolatban. Kigyulladó metrók, műszaki hibás buszok, agresszív járművezetők és ellenőrök. Megjelenik végre egy pozitív hír is, és erre kirúgják az illetőt” – veti fel a buszvezető védelmére kelt szerző.

Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy a riportban hallható kijelentések közül nem egy a BKV járműveinek rossz műszaki állapotára utal. Nem először fordul elő, hogy a BKV járművezetője az utasok szórakoztatásába kezd, a témával az iho.hu decemberi cikkében foglalkoztunk bővebben.

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.