Kisiklott egy ICE Dortmundban

iho/biztos út   ·   2017.05.02. 15:27
400px_ice_siklas_dortmund

Az InterCityExpress két utolsó kocsija kevéssel a dortmundi főpályaudvar előtt hagyta el a vasúti pályát. A balesetben ketten sérültek meg, egyiküket kórházba kellett szállítani. A szerencsétlenül járt szerelvény még kedden is akadályozta a forgalmat, mivel még nem érkezett meg a DB speciális daruja, hogy visszahelyezze a sínre a szerelvényt. Ráadásul a vasúti pálya is megrongálódott a baleset során, így várhatóan még napokig késésekre kell számítani Dortmund környékén.

A DB InterCityExpresse a dortmundi főpályaudvar előtt nem sokkal szaladt le a sínpárról. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Daily Mail)

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Repülés Hajózás Nagyvasút Légiközlekedés Belvíz

Brüsszel döntött: 2040-ig el kell készülnie a Budapest–Bukarest NSV-nek

iho.hu   ·   2024.06.17. 11:45

Jóváhagyták a TEN-T transzeurópai közlekedési hálózat fejlesztésére vonatkozó új uniós rendeletet, benne a magyar és a román főváros közötti nagy sebességű vasút megépítésére vonatkozó passzust. A döntés végleges, a hálózatot három lépésben fejlesztik tökélyre, a végső határidő 2050.