Kitérőszállítmány indult Gyöngyösről Debrecenbe

Vörös Attila   ·   2021.02.16. 18:00
00cerva

A 108-as vonalba építik be a Vamavban gyártott kitérőket.

Hétfőn elindult a gyöngyösi Vamav kitérőgyár első idei vasúti szállítmánya: tíz Res kocsin és három speciális, ferde kocsin nyolc kitérőt illetve azok részeit vitték el Debrecenbe. A vonatot a Vamav partnere, a CER közlekedtette, ezúttal a 742 762-es remot Kocúrnak jutott a feladat. A menet érdekessége, hogy Vámosgyörktől a 86-os vonalon folytatta útját Jászapátin át Szolnok felé – sajnos az éj leple alatt, így itt nem tudtunk fotózni.

A 108-as vonalat a BMW-gyár építése miatt Debrecen és Macs között teljesen felújítják, Tócóvölgyig kétvágányúsítják, később pedig villamosítják is. Szintén a napokban indult el a zúzottkő szállítása Tállyáról Macsra, ezt a V-híd Szergejével végzik.

Az alábbi képre kattintva megnézhetik képgalériánkat a hétfői gyöngyösi indulásról:

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

Innovatív műanyag tárolók, mint a termékcsomagolási problémák ellenszere!

iho   ·   2022.06.24. 11:35

A vállalatok a megfelelő tárolási megoldások használatával sokkal könnyebbé tehetik az árucikkek mozgatását, szükség szerinti cseréjét és azok rendszerezését anélkül, hogy rengeteget kellene költeni rá. Ha termékcsomagolással kapcsolatos dilemmánk van, az újrahasznosítható műanyag ládák és konténerek nagy eséllyel megoldhatják problémánkat – cikkünkben összeszedtük a legfontosabb előnyeit.