Kitüntették az év menedzsereit

iho/közút   ·   2012.11.20. 14:40
00

Az év logisztikai menedzsere címet Havacs Gábor, a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. logisztikai és ellétési lánc vezetője nyerte el. Cégénél 2011-ben nyolcvan százalékkal javult az értékesítési előrejelzés, ami 2012-ben további tizenöt százalékkal emelkedett. Havacs Gábor tevékenységének köszönhetően a Pfizer magyarországi leányvállalata kapta meg a cégcsoport hatvan országa közül a Silver President's Award díjat.

A díjazottak: Havacs Gábor...<br>(a képek forrása: MLKBT)

Szintén az év logisztikai menedzserévé választották Szalma Béla hajóskapitányt, a Plimsoll Kft. és a Centroport Kft. partnerét és ügyvezetői igazgatóját, aki sokat tett a Nemzeti Közlekedési Stratégia megalkotásáért. Tevékenysége eredményeképpen az Új Széchenyi Tervben már tíz százalékos súllyal szerepel a hajózás. Szalma Béla nevéhez köthető a Magyar Dunai Kikötők Szövetségének megalapítása, és a dunaújvárosi Centroport kikötő létrehozása is.

...Szalma Béla...

Kovács László, az ELMŰ Nyrt. beszerzési igazgatója lett az év beszerzési menedzsere. Működési ideje alatt korszerű beszerzési szervezetet alakított ki, és bizonyította, hogy a közbeszerzésekben is érdemes a versenyszférában működő megoldásokat alkalmazni.

...és Kovács László

Kapcsolódó hírek