KöKi-felújító kerestetik

iho/vasút   ·   2016.04.27. 18:45
400px_koki

Az április 26-án nyilvánosságra került nyílt eljárású közbeszerzés szerint a megbízás a – napjainkra igencsak leromlott állapotú – felvételi épület és gyalogos felüljáró átépítésének, a perontetők felújításának, továbbá liftek és mozgólépcsők elhelyezésének megtervezését foglalja magában. Az értékelés során az ajánlott ár nyom a legtöbbet a latba: a részpontszám felét teszi ki, a maradék pontszámon a tervezés teljesítésének határideje, valamint a vállalt késedelmi kötbér mértéke osztozik.

Nem kérdés, hogy KöKin bőven van mit korszerűsíteni. A múltbeli szocreál tervezés és a jelen/jövő korszerű dizájnja Vörös Attila fotóján ad egymásnak randevút

Az uniós alapokból, a vasúttársaság „MÁV Zrt. állomásfejlesztési és integrált ügyfélszolgálat fejlesztési program” elnevezésű nyertes pályázatán keresztül finanszírozandó tervezési munkálatok maximális időtartama a szerződés megkötésétől számított 501 nap, amelyből a tervezői művezetés legfeljebb negyvenöt mérnöknap lehet. Az érdeklődők május harmincadikáig tehetik meg ajánlataikat.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek