Kolozsváron nyitott új raktárt a Raben Group

iho/közút   ·   2017.05.20. 08:45
400px_rabengroup

A napokban átadott kolozsvári átrakodó négy alkalmazottal, ezerháromszáz négyzetméteren áll rendelkezésre. A Raben Logistics Romania egyrészt azért választotta az Erdély történelmi központjának és legnagyobb városának, egyben Románia második legnagyobb városának számító Kolozsvárt, mert gyorsan fejlődik, másrészt pedig a telephely az autópálya közelében, iparterületen található, így gyors elérést biztosít az elosztóhálózathoz.

Tovább bővíti hálózatát a Raben Group: a cég Kolozsváron nyitott új átrakóbázist (illusztráció: Raben Group)

A Raben Group azt reméli, hogy Magyarország és Románia között jelentős mértékben egyszerűsödhet a szállítás. Az árukat átmenetileg tárolni is lehet, a szállításhoz a berakodást három rakodókapun át is lehet végezni. A megrendelői igényektől függően szerződéses logisztikai szolgáltatások is elérhetőek lesznek a jövőben.

A Raben Logistics 2016 óta van jelen Romániában. Két saját telephelyén, Bukarestben és Aradon húsz alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat keresett partnerré vált a belföldi és nemzetközi szállítmányok gyűjtőfuvarozása, valamint a teljes és nem teljes rakományok kezelése területén. A Raben Logistics Romania a fuvarozási szolgáltatásokat a megrendelő igényeinek megfelelően biztosítja, így kedvezőbben, rugalmasabban lehet mostantól kiszolgálni Kolozsvárról például az erdélyi gyárakat – jelenti a Logistik Express.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek