Kolozsvárról Bukarestbe, Doncasterbe, Billundba és Alicantéba

iho/repülés   ·   2016.07.25. 16:15
debrwizz0

Nemcsak járatai számát növelte, hanem a Kolozsváron állomásoztatott gépparkját is bővítette egy új Airbus A320-assal a Wizz Air – ez tette lehetővé az új járatok indítását, tudta meg a Krónika Online. Ezzel a légitársaság 98 millió eurót ruház be, a kolozsvári alkalmazottainak száma 179-re nő, a beszállítókat is beleszámítva szerte Romániában 3300 munkahelyet biztosítanak tevékenységükkel.

– Örülünk, hogy kibővítettük kolozsvári légiflottánkat, ez több munkahelyet jelent a légikikötőben és a reptér tevékenységéhez kapcsolódó üzletágak, beszállítók számára és egyúttal több olcsó járatot az utazóközönségnek – nyilatkozta Tamara Vallois, a vállalat kommunikációs vezetője. Owain Jones, a cég kapcsolatokért felelős igazgatója korábban a bukaresti járat indítását nevezte a legnagyobb újdonságnak, ez szombat kivételével a hét minden napján jár majd a főváros és a kincses város között.

A cég a bővítést megelőzően 116 járatot üzemeltetett 18 országba, ezek számát idén 16 új útvonallal bővíti.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek