Közműépítés a Dugonics utcában, terelik a 125-öst

iho/közút   ·   2015.03.08. 20:18

Március 9-étől, hétfőtől várhatóan április 20-áig közműépítési munkálatokat végeznek a XV. kerületi Dugonics utca Bocskai utca és Pázmány Péter utca közötti szakaszán, ezért a 125-ös autóbusz módosított útvonalon közlekedik – adta hírül a BKK.

A Bosnyák tér felé közlekedő 125-ös autóbusz az Eötvös utcában, a Dugonics utcáig menetrend szerinti útvonalon, majd tovább egyenesen az Eötvös utca–Wysocki utca felé terelése után ismét a menetrend szerinti útvonalán közlekedik, ezért nem érinti az Istvántelek vasútállomás és a Wysocki utca megállót.

A Rákospalota, MEDIMPEX felé közlekedő 125-ös autóbusz a Wysocki utcában az Eötvös utcáig a menetrend szerinti útvonalon, majd az Eötvös utca terelt útvonal után ismét a menetrend szerinti útvonalán közlekedik, ezért nem érinti a Pázmány Péter utca, az Istvántelek vasútállomás és az Eötvös utca megállót. Az autóbuszra az Eötvös utcában a Dugonics utca kereszteződése előtt kihelyezett Dugonics utca megállóban lehet felszállni.

Szintén hétfőtől útfelújítási munkák kezdődnek a XII. kerületi Rácz Aladár út Márton Áron tér és Hóvirág út közötti szakaszán, valamint a Hóvirág út Rácz Aladár út és Hó utca közötti szakaszán. A felújítás teljes ideje alatt az útvonal mindkét irányban használható lesz. Kezdetben csak egy rövid szakaszon, majd később már hosszabb szakaszokon kell útszűkületekre, illetve félpályás útlezárásra számítani. A burkolat marásának és aszfaltozásának idején félpályás útzár miatt jelzőőrös forgalomirányítás mellett haladhat majd a forgalom.

A munkálatok érintik a Márton Áron téri csomópont területét is, ahol csak a hétvégi napokon várhatók forgalomkorlátozások, ekkor szintén jelzőőrös forgalomirányítás mellett haladhat majd a forgalom.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek