Lecserélik a megrepedezett üvegfalat a Déliben

iho/vasút   ·   2020.07.10. 18:00
400px_deli_uvegcsere

A helyszínen ideiglenesen határolófalat húznak fel, majd megkezdik a végleges helyreállítás tervezését, előkészítését. A munkavégzés idejére, várhatóan július végéig a pénztárakhoz az Alkotás utca felől, a pénztárcsarnok ajtaján keresztül (7-8. vágánnyal szemben) lehet eljutni.

Kicserélik a balesetveszélyes üvegfalat a Déliben (fotó: MÁV-Start)

A peronszint és az aluljárószint között lévő két („B” és „C” jelű) lépcső közül az egyiket mindig használni lehet majd, így az „A” jelű lépcsőn a pénztárcsarnok, valamint azon keresztül a peronszint elérhető az aluljárószint felől és a Krisztina körút felőli csarnokajtókon keresztül is. Az Alkotás utcai buszmegálló mellől közvetlenül el lehet jutni a peronokhoz. A Krisztina körúti és az Alkotás utcai („E” és „D” jelű) lépcsők korlátozás nélkül igénybe vehetők. A munkálatok ideje alatt a pénztárcsarnok elérése folyamatosan biztosított, a helyszínen kihelyezett utastájékoztató táblák segítik az eligazodást.

A munkálatok ideje során lezárnak egy-egy lépcsőt

(X)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Pápai húsvét

Nagy Tamás   ·   2021.04.11. 15:00

Negyvenöt évvel ezelőtt történt: kora reggel pápai keresztanyám telefonált, hogy képzeljük, „nagy tragédia” történt a bánhalmi állami gazdaság üzemi útján, egy nagyobb testű fácánkakas rontott neki a céges nagy Polski krómozott lökhárítójának.