Lecserélik a megrepedezett üvegfalat a Déliben

iho/vasút   ·   2020.07.10. 18:00
400px_deli_uvegcsere

A helyszínen ideiglenesen határolófalat húznak fel, majd megkezdik a végleges helyreállítás tervezését, előkészítését. A munkavégzés idejére, várhatóan július végéig a pénztárakhoz az Alkotás utca felől, a pénztárcsarnok ajtaján keresztül (7-8. vágánnyal szemben) lehet eljutni.

Kicserélik a balesetveszélyes üvegfalat a Déliben (fotó: MÁV-Start)

A peronszint és az aluljárószint között lévő két („B” és „C” jelű) lépcső közül az egyiket mindig használni lehet majd, így az „A” jelű lépcsőn a pénztárcsarnok, valamint azon keresztül a peronszint elérhető az aluljárószint felől és a Krisztina körút felőli csarnokajtókon keresztül is. Az Alkotás utcai buszmegálló mellől közvetlenül el lehet jutni a peronokhoz. A Krisztina körúti és az Alkotás utcai („E” és „D” jelű) lépcsők korlátozás nélkül igénybe vehetők. A munkálatok ideje alatt a pénztárcsarnok elérése folyamatosan biztosított, a helyszínen kihelyezett utastájékoztató táblák segítik az eligazodást.

A munkálatok ideje során lezárnak egy-egy lépcsőt

(X)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.