Ledes buszreklámok

Ács Attila   ·   2011.10.14. 14:00
ledesbuszreklam

A járműreklámok legújabb generációját képviselik ezek az RGB ledes hirdetőtáblák, amelyek elsőként a londoni illetve a New York-i buszokon tűntek fel néhány évvel ezelőtt. A rendszer előnye nyilvánvaló: a feltűnő mozgóképek sokkal jobban vonzzák az emberek tekintetét, mint a hagyományos, ragasztott vagy festett hirdetések – bár meg kell jegyezni, hogy néhányan ugyanezt róják fel hátrányként is: szerintük balesetveszélyes, mert elterelheti a forgalom többi résztvevőjének figyelmét. A kijelzőket akár GPS/GPRS kapcsolattal is el lehet látni, így a reklámok tetszőlegesen változtathatók az adott helyszínhez, időszakhoz, célközönséghez igazodva, illetve az adatbázisfrissítés is megtörténhet akár menet közben is.
Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.