Leégett egy busz az M3-ason

iho/közút   ·   2019.05.03. 22:27

Az Agria Televízió értesülései szerint a lengyel rendszámú Mercedes-Benz Tourismo utasai vették észre menet közben, hogy a motortérből füst áramlik az utastérbe. A busz vezetője azonnal megállt a leállósávban, a körülbelül negyven utas sértetlenül el tudta hagyni a járművet. A vezető a lángokat egy poroltóval próbálta eloltani.

Korábban írtuk:

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy autóbusz az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, Karácsond térségében pénteken este. A tűzesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszt a beavatkozás idejére teljes szélességében lezárták. A Katasztrófavédelem elsődleges információi szerint az eset során senki nem sérült meg.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.