Lezárás Angyalföldön, terelik a buszokat

iho   ·   2013.10.17. 10:14

Pénteken az első járatindulástól előreláthatólag október 25-éig közműépítési munkát végeznek a XIII. kerületi Pap Károly utca és a Róbert Károly körút kereszteződésénél, ezért az Árpád híd irányába módosított útvonalon jár a 32-es és a 120-as autóbusz. A Pap Károly utca Róbert Károly körúti torkolatát lezárják – olvasható a BKK Facebook-oldalán.

Az Árpád híd irányú 32-es autóbusz a Szegedi út–Hajdú utca–Róbert Károly körút módosított útvonalon közlekedve nem érinti a Hajdú utca és a Honvédkórház megállót. A járatra a módosított útvonalon az alábbi megállókban lehet felszállni: a Hajdú utcában a Gömb utcai kereszteződés után, a Honvédkórháznál az 1V, a 101V, a 901-es, a 918-as és a 937-es autóbusz megállójában.

Az Árpád híd irányú 120-as autóbusz a Pap Károly utca–Frangepán utca–Váci út–Árpád híd M módosított útvonalon jár, és nem érinti a Pap Károly utca és a Honvédkórház megállót. A járatra a módosított útvonalon a Frangepán utcában, a Röppentyű utca kereszteződése után lehet felszállni.

A fenti időszakra a Pap Károly utca Róbert Károly körúti torkolatát teljes szélességében lezárják, onnan sem ki-, sem behajtani nem lehet, az utca körút és Csongor utca közötti szakasza a Csongor utca felől zsákutca lesz. A lezárt csomópont helyett a Róbert Károly körút a Szegedi út és a Röppentyű utca felől nyugat felé a Hajdú utcán és a Teve utcán, kelet felé a Teve utcán keresztül érhető el.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek