Lezúzták a DB Schenker egyik Vectronját

iho/vasút   ·   2016.03.25. 18:45
400px_vectroncsatt

Csütörtök este fél tizenegy magasságában a Ponętów–Dąbie n. Nerem vonalon, Tarnówka község közelében a DB Schenker Rail Polska tulajdonában álló, jelenleg a lengyel Ciech Cargo által bérelt, 5170 056 pályaszámú villanygép vonatával utolérte a PKP Cargo egyik szénszállító szerelvényét. Az ütközés során az alig több mint egy éves Vectron felszaladt a szénvonat utolsó kocsijára, amelynek következtében mindkét jármű súlyosan rongálódott. A balesetben személyi sérülés nem történt, és káros anyag sem került a környezetbe – számol be a railpage.net portál.

A DB Schenker Rail lengyel leányvállalatának tulajdonában álló Vectron március 24-én este csattant bele egy tehervonatba. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: Michal Denys, railpage.net)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek