Logisztikai központ épül Szekszárdon

iho   ·   2015.06.09. 12:59

Az 1,3 milliárd forintos létesítmény alapkövét a szekszárdi ipari parkban Tóth Csaba ügyvezető igazgató és Ács Rezső (Fidesz-KDNP), a tolnai megyeszékhely polgármestere hétfőn rakta le.

A cégvezető elmondta: az októberben elkészülő két, összesen hétezerötszáz négyzetméter alapterületű raktárépület építőkémiai és élelmiszeripari termékek tárolására szolgál majd. Az A+ energetikai minősítésű épületeket száz kilowatt teljesítményű napelemrendszerrel és hőszivattyúval látják el - tette hozzá.

A 2006-ban alapított társaság referenciamunkái között több magasépítési beruházás, mások mellett szállodaépítések szerepelnek, a szekszárdi lesz a kft. első logisztikai központja.

A 2013-ban 1,5, 2014-ben 3 milliárd forint nettó árbevételt elért, 25 fős cég a logisztikai üzletágtól 400-500 millió forintos árbevétel-növekedést vár, és a szekszárdi telephelyen 15 munkahelyet teremt - mondta az ügyvezető.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek