Lóvasúti emlékmenetek: méltó tisztelgés

iho/vasút   ·   2016.07.31. 08:45
150villfelv0

A CAF-ok, a Combinók képviselői éppúgy ott voltak az ünnepen, mint a Bengálik, az UV-k, de tisztelgett Muki is és a „klasszikus” nosztalgiavillamosok is. Szombaton a villamosok a nagykörúton, a 4-es vonalán, valamint a 17-es viszonylat Széll Kálmán tér–Bécsi út/Vörösvári út közötti szakaszán parádéztak. A felvonuló járművekkel ingyen lehetett utazni, de a nagykörúton haladó nosztalgiavillamosok csak a két végállomáson álltak meg, fel- és leszállni csak ezekben a megállókban lehetett. A Mukit, a Bengálit meg csak nézni lehetett, utasokat nem szállítottak.

Jövök, megyek: a 2624-es és a 492-es Újbudán. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: MTI/Máthé Zoltán)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Városi vasút Közút Autóbuszközlekedés

Október 23.: így közlekedik Budapest

Garai Szakács László   ·   2017.10.21. 08:45

Nemzeti ünnepünk, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója, október 23-a alkalmából szerte Budapesten több helyszínen tartanak rendezvényeket, egyebek mellett október 22-én, vasárnap délután a budai felső rakpartokon, 23-án, hétfőn délelőtt pedig a Kossuth Lajos téren. A megemlékezések, ünnepi rendezvények miatti lezárások, forgalomkorlátozások miatt több közösségi közlekedési járat útvonala is változik.

Közút

Hibridek a végeken

Bohus Dávid   ·   2018.04.06. 08:45
Elindultak a Rába-Volvo 7900-as hibridek a Volánbusz agglomerációs járatain.