MÁV: stratégiai helyzet Európában

iho   ·   2014.04.29. 12:15
00kicsi

A helyzetet ki kell használni, és valljuk be: a Kárpát-medence földrajzi fekvése kitűnő. Az uniós közlekedési folyosók metszéspontjában elhelyezkedve szinte nincs más lehetőség, mint fejleszteni a vasutat, hogy a kedvező helyzetből komoly előnyt kovácsolhassunk. A jelenleg is nagy erővel folyó pályafelújítások, a háttérinfrastruktúra fejlesztései, a járműbeszerzések, az utaskomfort javítása, az áruszállítási szolgáltatások mind lehetővé teszik, hogy a MÁV Zrt. a térképen elfoglalt helyhez méltóan teljesítsen Európa vasúti közlekedésében.

Kiadónk még ősszel kapott felkérést a MÁV Zrt. imázsfilmjének elkészítésére. Az Indóháznak nem ez volt az első teendője a tárgykörben: korábban már leforgattuk a MÁV-Trakció arculati moziját és elkészítettük a két IC+-kocsi evolúcióját bemutató kisfilmet is. A vasúttársasági image-filmet a már számos maradandót alkotó Skyarttal közösen készítettük el – a Skyart alkotói, Kiss Gergely és az iho indulásakor is jelen lévő Somogyi-Tóth Péter ezúttal is remek és élvezetes alkotást hoztak össze.

Ha netán az Ön cége is valami hasonló megjelenésre törekszik, keressen bennünket az ismert elérhetőségeinken!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek