Megnyúlik két fővárosi buszjárat

iho/közút   ·   2022.02.26. 18:00
00_58_158_hisszabb

Hosszabb útvonalon, a Jégmadár utca helyett a Balatoni út / Háros utca kereszteződéségig járnak az 58-as és a 158-as buszok március 5-étől, szombattól.

A vonalhosszabbítás annak köszönhető, hogy nemrég átadták a Balatoni út és a Háros utca új, körforgalmú csomópontját, így a helyszínen lehetőség nyílik a járművek fordulására. Március 5-től, szombattól a Jégmadár utcánál a 141-es buszok megállójában lehet felszállni az 58-as és a 158-as buszokra.

Az útvonalak hosszabbításának köszönhetően könnyebbé válhatnak a környéken lakók mindennapjai, egyúttal javulnak Kőérberek, Erdődűlő és Budafok-Felsőváros közlekedési kapcsolatai. Az 58-as busz Újbuda központi részeit, valamint Kelenföld vasútállomást, a 158-as busz a Savoya Park bevásárlóközpontot köti össze a XXII. kerület kertvárosi részével. Az új Balatoni úti végállomásnál mindkét járat átszállási lehetőséget biztosít ezentúl a Budatétény és Kelenvölgy felé közlekedő 150-es buszokkal.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek