Mehetünk vonattal nyaralni?

Gálicz Zoltán   ·   2015.05.16. 16:15
00kicsi

A Siófok és Szántód-Kőröshegy közötti szakaszon a pályaépítési munkálatokkal már végeztek. A peronok még többnyire félkész állapotban vannak, valamint az új bal vágányhoz tartozó felsővezeték szerelési munkákból is van még vissza. A Siófok–Lepsény szakaszt csak februárban kezdték átépíteni, nagygépes technológiával. A Balatonaliga–Szabadi-Sóstó állomásközt leszámítva a nyílt vonal már elkészült, az állomások még félkész állapotban vannak. Ha nem jön közbe semmi váratlan esemény, akkor a nyári menetrendre átadható lesz a forgalomnak a vonal.

Lepsény és Balatonaliga között már elkészült az új pálya. A vízelvezető, szikkasztó árkok építése még folyamatban van<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(a szerző felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek