Milliárdos bukás az M6-os

iho/közút   ·   2012.07.10. 13:26

Az M6 66 milliárd forint rendelkezésre állási díj mellett 2,5 milliárd forint bevételt produkál – írja a Sorok között blogra hivatkozva a HVG.hu.

Orosz milliárdosokat megszégyenítő nagyvonalúsággal adakoznak a magyar adófizetők, hogy kihasználatlan autópályák, és rosszul átgondolt beruházásokká alakuljanak adóforintjaik – olvasható a bejegyzésben.

„Még véletlenül sem akarom azt sugallni, hogy az M6-os megépítése felesleges volt, a közlekedési infrastruktúra fejlesztése nem tekinthető az ablakon kidobott pénznek, egészen addig amíg amíg ésszerű kivitelezésről beszélhetünk, illetve a komoly költségekkel megépített beruházásokra van fizetőképes kereslet. Márpedig ha egy autópályán nincsenek autók, akkor az könnyen az értelmetlenség látszatát keltheti.”

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.