Mintha elkapkodták volna a váltást...

iho/biztos út   ·   2016.06.14. 09:26
korai_vasdobas0

Update: elindultak a vonatok a 142-esen. A menetrend kicsit még foghíjas... Pestszentimrén épp kereszt van, reméljük, mindenki megtalálja a maga vágányát...

 

Korábban írtuk:

Kedden reggel Pestszentimre állomáson kisiklott egy Budapestre tartó személyvonat első kocsija. Senki nem sérült meg, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére Kispest és Gyál között a vágányt lezárták. Kőbánya-Kispest és Gyál viszonylatában pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A képre kattintva galéria nyílik (Kelecsényi Gábor Facebook-oldala)

Budapest-Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között a lajosmizsei vonatok nem közlekednek, ezért ezen a szakaszon helyettük a monori, ceglédi, szolnoki és szegedi járatok vehetőek igénybe. Az átszállások miatt a Budapest–Lajosmizse szakaszon utazóknak 50-60 perces késésekkel kell számolniuk.

A Vonatinfo szerint a 2927-es személy státusza: „hatósági intézkedés miatti késés”.

Ilyesmit utoljára több mint egy éve láttunk Nógrádszakálnál. Akkor egy tehervonattal történt hasonló.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek