Motorkocsi ütközött autóval Szeghalomnál

iho/biztos út   ·   2017.03.15. 09:02

Szerdán kora délelőtt a Püspökladányba tartó 37750 számú személyvonat Szeghalom és Füzesgyarmat között egy fénysorompóval felszerelt útátjáróban gépkocsival ütközött. A fénysorompó a baleset bekövetkezésekor üzemszerűen működött. A vonaton utazók közül nem sérült meg senki, a személyautó vezetője könnyű sérülésket szenvedett. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett vágányszakaszt lezárták, ami rövid idő alatt befejeződött, így újraindulhatott a vonatforgalom. Pótlóbusz közlekedésére nem volt szükség. A baleset miatt előreláthatóan harminc-hatvan perccel hosszabb menetidővel kell számolni a délelőtt folyamán a Püspökladány–Szeghalom vonalon. A menetrendszerű közlekedés várhatóan a késő délelőtti órákra állhat helyre.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Kisvasút

Százötvenöt gyermekvasutast avattak

MÁV/iho   ·   2024.06.10. 07:30

Megtartották a budapesti Gyermekvasúton a 2023/2024. tanévben tanfolyamot elvégző gyerekek avatási ünnepségét. A budai hegyekben kanyargó kisvasút idén jubileumát is ünnepli: hetvenöt éve adták át a második vonalszakaszt, a szolgálatot a kezdetektől 10–14 éves kisvasutasok látják el.