Nagy Reptéri Járműfotózás 2019: látványos felvonulással búcsúztatja az évet az Aeropark

iho   ·   2019.12.13. 15:15
repteri_jarmufotozas2019_0

December 28-án – a hagyományokhoz hűen – egész napos, izgalmas programmal készül az Aeropark Repülőmúzeum együttműködésben a BKV-val. Idén már nem csak a Malév arculatát viselő legendás autóbuszflotta vonul fel, a konvojhoz csatlakoznak a repülőtéri oldtimer járművek is a Zsigulitól kezdve az előteres Wartburgon és Volkswagen Polón át a Volvo 245 Transferig. Kipróbálható lesz az a különleges, egyedi berendezésű tárgyalóbusz, amely idén került a Honvédségtől a Légiközlekedési Kulturális Központhoz.

A konvoj az Aeroparkból indul a Dózsa György térre. A város több nevezetes pontján fotózhatják az utasok és az érdeklődők a ritka járműegyüttállást. Ezt követően az autóbuszok és az oldtimer autók visszatérnek az Aeroparkba, ahol minden jármű a korban hozzáillő repülőgép mellé parkol. Közben mesélő pilóták és utaskísérők várnak mindenkit a történelmi repülőgépek fedélzetén. A délutáni órákban a konvoj 180 perces reptérlátogatásra indul, melyen bemutatjuk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kulisszatitkait, és lehetőséget biztosítunk a járművek egyedi helyszínen történő fotózására. Alkony után egy igazi retro hangulatú kirándulás következik Budapest utcáin.

Az egész napos program regisztrációhoz kötött, határidő: december 18.

További információk itt.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közlekedésfejlesztés Smart City

Gyerünk a rakpartra le!

BKK/iho   ·   2024.03.28. 19:20

Az ünnepi hosszú hétvégén, március 29-én reggeltől április 1-jén estig ismét megnyílik a Pesti alsó rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt a Margit híd és az Erzsébet híd közelében lévő Irányi utcai lehajtó között.