Négy halott a 44-esen – fotó

MTI   ·   2012.05.21. 08:40

Négy ember halt meg a 44-es főúton hétfőre virradóra, amikor másfél órával éjfél után egy kamion személygépkocsival ütközött – tájékoztatott Albert István, a Békés Megyi Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A főúton teljes útzár volt, reggelre egy-egy sávot megnyitottak a forgalomnak.

Albert István elmondta: a baleset a 44-es főút békési úti elágazásánál, Békéscsabától mintegy tizennégy kilométerre történt, a 104-es kilométerkőnél. A kamion eddig ismeretlen okok miatt ütközött össze frontálisan a személygépkocsival. Az ütközés következtében a gépkocsiban utazó négy személy azonnal életét vesztette. A mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség mind a négy sávot lezárta.

(fotó: MTI Donka Ferenc)

A Békés.online információja szerint a Szarvas felől Békéscsaba irányába tartó személyautó volt az, amelyik áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkező román honosságú kamionnal. Az autót egy 28 éves nő vezette, a vele utazó három gyermeke is meghalt.

A baleset miatt a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság két gépjárműfecskendővel és a műveleti szolgálat gépjárművével vonult a balesethez, összesen 13 tűzoltó dolgozik a helyszínen – mondta el az MTI-nek Tímár Tamás, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kapcsolódó hírek