Nem jól tippelt, aki a Doxxbetet választotta

Korcsmáros Gábor/Prága   ·   2014.01.31. 17:28

A Pozsony és Kassa között közlekedő 505-ös Doxxbet IC pénteken is késik. Az ok ezúttal a mozdony meghibásodása. A 007-es Gorilla mondta fel a szolgálatot Puhó (Púchov) közelében, Vágormos (Nosice) állomásnál. A vonat nyolcvan perc késéssel közlekedik, s mivel IC-ről van szó, nem valószínű, hogy ebből sokat faragna le Kassáig.

A szerző fotója csak illusztráció

Egy nappal korábban, azaz csütörtökön sokkal többet, 260 percet késett ugyanez a járat egy vasúti átjárónál történt baleset miatt. A dolog pikantériája, hogy ez a szerencsétlenség is Puhó közelében, picivel északabbra következett be, Vágbeszterce (Považská Bystrica) előtt. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, az autó sofőrje még idejében kiugrott. A balesetről fotókat itt tekinthetnek meg. Az IC utasait az utasszállítási szabályzat értelmében kárpótolják a késésért mindkét esetben.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek