Péntek 13 Szajolnál

iho/vasút   ·   2016.05.13. 10:47

Hat óra elteltével helyreállították a szakemberek a sérült vezeték hálózatot, melynek köszönhetően ismét elindult a vonatközlekedés Szajol állomáson valamennyi vágányon. A MÁV tájékoztatása szerint várhatóan a délutáni órákra visszaáll a menetrendszerű közlekedés a Szolnok–Debrecen és a Szolnok–Békéscsaba vonalon.

A délután fél öt után készült képernyőmentéskor is még 'őszies színeket' mutatott a Vonatinfó: számos vonat közlekedik 60 percet meghaladó késéssel

 

Korábban írtuk:

 

Pénteken hajnalban megsérült a felsővezeték Szajol állomáson. A hiba miatt Szajol és Tiszatenyő, illetve Szajol és Törökszentmiklós között a vágányokat lezárták. A szakemberek megkezdték a hiba kijavítását. Ez idő alatt Szolnok és Tiszatenyő, valamint Szolnok és Törökszentmiklós viszonylatában pótlóbuszok közlekednek. Az átszállások miatt a Szolnok–Debrecen és a Szolnok–Békéscsaba vonalon utazóknak 30-50 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk. A helyzetet tovább nehezíti, hogy a vasúttársaság vonatkövető utastájékoztató rendszere is kihívásokkal küzd: számos vonatot nem mutat a térkép, a vezetékszakadás által érintett vonalakon közlekedő járatok nagy része sem látható.

9 óra után Szajol és Törökszentmiklós között egy vágányon újraindult a fogalom, ezért ezen a szakaszon már nem kell pótlóbuszokra átszállni, de a teljes helyreállításig késésekre továbbra is számítani kell a Szolnok–Debrecen vonalon.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek