Prologis Park Bratislava: két épületben is fejlesztenek

iho.hu   ·   2018.05.27. 16:15
prologis_bratislava0

Két épületet fejlesztenek:

  • 9800 négyzetmétert a 14-es épületben, ebből 2900 négyzetméterre már előzetesen bérleti szerződést kötöttek a Blitshtein Trading vállalattal, amely Kelet-Közép-Európa két fő piacán végez élelmiszer-disztribúciós tevékenységet, illetve
  • 15 ezer 500 négyzetméter fejlesztése a 20-as épületben.

– Az újabb két spekulatív épületfejlesztés jelzi a modern ipari és logisztikai helyszínek iránti töretlenül erős keresletet Szlovákia ezen régiójában. A park 97 százalékos kihasználtságú, az érdeklődést jelzi az a tény, hogy a 6-os épület csupán két hónappal a megüresedése után bérlőre talált” – mondta Martin Stratov, a Prologis szlovákiai bérbeadásért és fejlesztésért felelős vezetője. A két új épület átadását követően a park összesen több, mint 386 ezer négyzetméternyi logisztikai tevékenységet kiszolgáló épületből fog állni, további 58 ezer négyzetméter fejlesztési potenciállal.

A Prologis Park Bratislava Szenctől kettő, a nemzetközi reptértől tizenhat, Pozsony központjától huszonnégy kilométerre keletre fekszik. A logisztikai ingatlanok iránti erős kereslet kielégítésének érdekében a Prologis spekulatív és built-to-suit épületekkel egyaránt bővíti a parkot.

A kelet-közép-európai régióban a Prologis négy országban aktív, teljes portfóliója eléri a 4 millió 300 ezer négyzetmétert, amivel a régió vezető ipari ingatlanszolgáltatójának számít.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek