Rock and LokRoll: még tizennyolc Vectron

iho/vasút   ·   2017.02.05. 11:15
lokrollvectron0

A gépeket a Németország–Ausztria–Svájc–Olaszország közlekedési folyosó mentén használják majd. A szükséges nemzeti vonatbefolyásoló rendszerek mellett valamennyi mozdony fel lesz szerelve az Egységes Európai Vonatbefolyásoló Rendszer (ETCS) berendezéseivel is. A mozdonyok maximális kimenő teljesítménye 6 400 kilowatt, a legnagyobb sebessége pedig 160 kilométer/óra. A LokRoll tizenöt évesre bérbeadja a mozdonyokat az SBB Cargo International svájci teherszállító vállalatnak.

Az SBB Cargo veszi bérbe a gépeket, lesz mire használnia a Vectronokat (fotó: Siemens)

– Ezeknek a mozdonyoknak a megrendelésével kibővítjük szolgáltatásainkat a vasúti teherszállító szektorban, így hatékonyabban tudjuk bekapcsolni a vasúti hálózatba az európai ipar helyszíneit – jelentette ki Michail Stahlhut, az SBB Cargo International AG vezérigazgatója.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Városi vasút

Civil siker a cívis városban

iho   ·   2014.10.16. 21:15
A Derke aktív közreműködésének köszönhetően a Böszörményi úti villamosmegálló mellé megépítették azt a buszmegállót és gyalogátkelőhelyet, amelyet már a tervek elkészültekor javasoltak.