Rosszul lett az utas, leszállt a BA 777-es Budapesten

iho   ·   2016.03.05. 16:42

Este negyed hétkor a 777-200-as ismét felszállt a 13-as balpályáról, majd egy jobbfordulóval folytatta útját London felé. Az utast, aki miatt a gép leszállni kényszerült Budapesten, infarktus gyanújával vitték a mentők a Délpesti Kórházba.

Korábban írtuk:

A típus gyakori látogató, mióta az Emirates ezzel repül Budapestre, de a British Airways színeiben ritkán érkezik hozzánk: délután 16.45.kor egy utas rosszulléte miatt szakította meg útját a brit légitársaság szélestörzsű utasszállítója a Maldiv-szigetek felől a repülést London felé a magyar főváros repülőterén.

A gép Déva körzetében kezdte a süllyedést, majd egy viszonylag szűk fordulóval a 13-as bal pályát közelítette meg. A 64 éves utas állapotáról és a gép továbbindulásáról egyelőre nincs további információ.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek