Ryanair: jövőre három új járat Budapestről

iho   ·   2015.09.30. 12:00
cim

A Ryanair Budapesten bejelentette 2016-os nyári menetrendjét.  A fő adatok:  két Budapesten állomásoztatott repülőgép,  három új útvonal: Koppenhága, Malaga, és Málta, plusz járatok Dublinba (heti 7 helyett heti 9), összesen 17 desztináció, hetente 96 járat, 1,7 millió utas évente.

(Fotók: Budapest Airport)

A magyar és külföldi utasok jövő nyáron 17 alacsony árú útvonal közül válogathatnak Budapest viszonylatában, és a sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy továbbfejlesztett szolgáltatásokat vehetnek igénybe: a társaság megújult honlapot, új appot, új kabinbelsőt, új személyzeti egyenruhát, még jobb fedélzeti ellátást kínál, illetve olyan új digitális szolgáltatásokat, mint például a „hold the fare” („jegyár tartása”).

A Ryanair pénzügyi igazgatója, Neil Sorahan a sajtótájékoztatón elmondta: „Magyarország fontos piac a Ryanair számára, és jelentős növekedést produkáltunk itt, amióta 2012-ben megnyitottuk bázisunkat Budapesten. Továbbra is a legalacsonyabb árú repülőjegyeket kínáljuk Magyarországra és Magyarországról.”

Mick Hickey forgalmi igazgatója pedig bejelentette: Megünneplendő 2016-os budapesti nyári menetrend bejelentését, a társaság 100 000 akciós jegyet kínál a teljes európai hálózatában, amelyek október 5. hétfő éjfélig foglalhatók.

A Budapest Airport kereskedelmi igazgatója, Kam Jandu elmondta: A Budapest Airport mindig örül a járatsűrűség növelésének bármely útvonal esetében, ahol az erős kereslet igazolja, mint Dublin esetében is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek