Sikeres az MLSZKSZ energiabeszerzési programja

iho   ·   2013.04.30. 09:21
A MLSZKSZ által a tagvállalatok számára kiírt közös energiabeszerzési tender legnagyobb eredménye a most lezárult villamosenergia-beszerzésen elért százmilliós megtakarítás. A szövetség 2014-re húsz cég áramigényét pályáztatta meg, a pályáztatott energia mennyisége eléri az 53,5 gigawattórát. Készülnek a gázfogyasztásra vonatkozó tender kiírására is, bővíteni kívánják a mobil távközlési szolgáltatásokban részt vevő tagvállalatok számát is. Az MLSZKSZ 2013-ban újabb területeken, például a raktárinformatika és az irodaszer-beszerzés területén is közös fellépést tervez – áll friss sajtóközleményükben.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.