Sorompót is épít egy mindenhez értő magyar vállalkozó

iho/biztos út   ·   2016.08.30. 08:45
gysev_sorompo0

Július 12-én kötötte meg a MÁV azt a szerződést, amelyet a Közbeszerzési Értesítőben most jelentettek meg: az uniós támogatású Közlekedés Operatív Programból (Közop) közel kétmilliárd forintért újíthat fel, illetve telepíthet sorompókat a felcsúti székhelyű R-Kord Építőipari Kft., Mészáros Lőrinc cége.

A Napi.hu megjegyzi, „a MÁV közbeszerzési kiírásában négy részre osztotta Magyarországot (Észak, Dél, Kelet, Nyugat), és minden részre külön-külön lehetett ajánlatot tenni. Két részre kettő, míg a másik kettőre három ajánlat érkezett, de mind a négyet a legolcsóbb ajánlattevő, az R-Kord Építőipari Kft. nyerte.” Azt nem tudni, mely cégek pályáztak még az R-Kordon kívül, a vesztesek nevét nem tartalmazza a megjelent közlemény. A kétmilliárdos munka új sorompó telepítésére félsorompók hajtóműveinek a telepítésére, az izzólámpás optika ledes optikára történő cseréjére vonatkozik.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek