Stadler Szolnok: új ügyvezető igazgató

iho/vasút   ·   2011.11.28. 14:44

Jens Hofmann tölti be 2011. november 2-től a Stadler Szolnok Kft. operatív ügyvezető igazgatói pozícióját – adja hírül a Stadler Trains Magyarország Kft. A közlemény szerint az új ügyvezető igazgató acél és alumínium vasúti kocsiszekrények gyártásának irányításában rendelkezik nagy tapasztalattal, amit ezt megelőzően a Siemens krefeldi gyárában kamatoztatott Németországban. Hofmann úr tapasztalatait a Stadler a szolnoki üzem hatékonyságának és termelékenységének növelésében kívánja hasznosítani.

(fotó: Vörös Attila)

A Stadler Rail Csoport ugyanakkor szeretné megköszönni Egmont Schaffhauser, a Stadler Szolnok Kft. korábbi ügyvezetője munkáját, és sok sikert kíván számára a továbbiakban – hangzik a közlemény. A Stadler szolnoki üzemének társügyvezető igazgatója továbbra is Dunai Zoltán marad, aki egyben a Stadler Rail Csoport hazai országigazgatói tisztét is betölti.

A Stadler szolnoki üzemének fő tevékenysége regionális motorvonatok alumínium kocsiszekrényeinek CNC megmunkálása, hegesztése és fényezése marad. A gyár jelenleg 243 munkavállalót foglalkoztat.

Kapcsolódó hírek