Stratégiai megállapodást kötött a Knorr-Bremse és a Volán Egyesülés

MTI/iho   ·   2014.11.16. 11:41

A Knorr-Bremse új kecskeméti gyárában Simon Gábor, a Volán Egyesülés, valamint Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója látta el kézjegyével a dokumentumot.

A megállapodás kiterjed a kutatás-fejlesztési projektekre, a műszaki konzultációkra, illetve a tudástranszferre. Így például a Knorr-Bremse a Volán Egyesülés tagvállalatainak és azok munkatársainak gyakorlat-orientált műszaki tréningeket és továbbképzéseket is tart, továbbá segíti a pneumatikus fékrendszerek javítását és karbantartását.

A Volán Egyesülést huszonnyolc tagszervezet – szakmai és társadalmi érdekeik képviseletére – 1989-ben alapította. Az egyesülésnek jelenleg hatvanhét tagszervezete van, amelyek két tagozatban – autóbusz-közlekedési, valamint árufuvarozási, szállítmányozási és szolgáltatási – végzik tevékenységüket.

A Knorr-Bremse a haszongépjárművek fék- és vezérlőrendszereinek vezető beszállítója, termékeivel ellátja a világ összes nagy gyártóját. A cég gyártó-, értékesítő és szerviz bázisai közel harminc országban, több mint kilencven telephelyen vannak jelen.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek