Szeged: irány Esztergom után!

iho   ·   2013.10.06. 19:00
2879527

Tizenkét helyen száz kölcsönözhető kerékpár: így indul a szegedi citybike. Előzetes regisztrációval vagy SMS-sel lehet a biciklit kibérelni. Ha regisztráltunk, akkor a PIN-kódunk segítségével és az automata parkoló felhívásával már hozzá is juthatunk egy Citybike-hoz. GPS-szel követik a bringákat, minden megkezdett óráért 200 forintot kell fizetni. Ha például tíz órakor kibéreljük a biciklit, akkor tizenegy óráig tetszőleges alkalommal vehetjük fel, tehetjük le a kerékpárt. A kódot a konzolba kell beütni, kattanás jelzi, hogy oldott a zár.

Dokkoló a Dugonics téren a Kráternél (fotók: Segesvári Csaba, delmagyar.hu)

A sárga bicikliket ezeken a helyeken lehet „kikölcsönözni”: 1. Indóház tér, 2. Széchenyi tér, 3. Szent István tér, 4. Dugonics tér (BK), 5. Mars tér, 6. Ady tér, 7. Makkosházi krt. (BK Drive), 8. Csillag tér, 9. Szegedi Vadaspark, 10. Stefánia, 11. Újszeged, Népkert sor, 12. Felső Tisza-part.

Kétszázért egy órát? Jóhogy!

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek