Személyautóval ütközött egy GYSEV-es Flirt

iho/vasút   ·   2018.09.19. 17:15

A Szentgotthárdról Sopronba tartó 9163-as személyvonat személygépkocsival ütközött össze Nagycenk és Lövő állomások között, a Pereszteg megállóhely melletti vasúti átjáróban. A GYSEV 415 508-as Flirt-motorvonata az autó hátulját érte el. A peresztegi és a nagycenki önkéntes tűzoltókat követően a soproni hivatásos egységek is a helyszínre értek. A tűzoltók áramtalanították az autót, melyben csak a vezető tartózkodott. A vonaton körülbelül kilencvenen utaztak. A balesetben senki nem sérült meg.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Vasút Nagyvasút

Személyvonat siklott ki Lengyeltótiban

MÁV/iho   ·   2024.06.18. 10:20

A Desiro három tengellyel lépett ki a sínekről. A Kaposvár–Fonyód vonalon és a Helikon interrégióknál jelentős késéssekkel kell számolni. Az eseményhez a dombóvári segélyvonat vonult ki.