Szerintünk 33 nap múlva kész a támfal ideiglenes helyreállítása

iho/vasút   ·   2015.03.18. 20:30
33deli0

A számmisztika hívei jól tudják, nagyon ritka az a születési dátum, amely 33-ra redukálódik. Ha mégis ez történik valakivel, akkor belőle nagy és fontos spirituális vezető lesz, akit a dalai lámával vagy Gandhival fognak együtt emlegetni. Ezeknek az embereknek semmi tipikus nincs az élettörténetükben, azonban általában a kedvességükkel, a gyengédségükkel és az együttérzésükkel érik el a hírnevet, és átformálják a világ tudatát.

A dupla hármasnak köszönhetően, azok, akiknek a névszáma 33, harmonikus kapcsolatot jelent a másik nemmel szemben, minden tekintetben előnyös szám, akár karrierrel, akár a romantikus szerelemmel vagy a házassággal kapcsolatban. A 33-as a jól megérdemelt karmikus jutalom száma. A 33-as személynek azonban nem szabad visszaélnie a különleges szerencséjével, amely élete bizonyos szakaszaiban elhalmozza, ugyanis könnyen lustává, önelégültté válhat, ennek során felsőbbrendűségi érzet alakulhat ki benne. Amikor a 33-as vibrálással humorérzék és őszinte alázat társul, akkor ez a szám nagyon szerencsés.

Többek között ezért sem mindegy, hol és hogyan tart a támfal ideiglenes helyreállítása! Még 33 nap van hátra. Vajon mi lenne, ha mindezt a kivitelezők figyelembe vennék?

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek