Szerintünk 36 nap múlva kész a támfal ideiglenes helyreállítása

iho/vasút   ·   2015.03.15. 18:44

Négyzetszám, háromszögszám, az első nyolc pozitív egész összege! Ez utóbbit feltétlen próbálja ki, elsőre hihetetlennek tűnik, tudjuk. De van ilyen krimi, sőt, Gerard Depardieu főszereplésével 2004-ben filmet is forgattak belőle.

Már csak ennyi van hátra!

Buszokból is van jó néhány ilyen: a fővárosban Csepelen kering, Csillagtelepet köti össze a pestszentlőrinci vasútállomással, Szegeden Kiskundorozsmát köti össze a Honvéd térrel. Debrecenben viszont már nemcsak sima 36-os van: van belőle A-s E-s és Y-os is. Pécsett is van ilyen viszonylat, a főpályaudvarról indul, tíz köztes megálló után ér el a Bálicstetőre, negyed óra alatt. Győrben is van ilyen járat, az Autóbusz-állomásról Ménfőcsanakig megy, a Veres Péter Tsz a végállomása, amelyet a Kisalföld Volán honlapja szerint egyébként a Győr–Koroncó viszonylatú helyközi járatok szolgálnak ki. Salgótarjánban is van 36-os a Hősök úti fordulótól Gorkijtelepen át eljut a Tescóig, majd a Campingtelepig. A székesfehérvári 36-os pedig a Vasútállomástól indul és a Feketehegyig megy.

Mire föl ez a gumikerekű lista? Ma ezzel hívjuk föl a figyelmet arra, 36 nap múlva kész a támfal ideiglenes helyreállítása!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek