Tarolt az eső Zalabér-Batyknál

iho/vasút   ·   2018.09.04. 10:53

Csütörtök késő estére helyreállították a vízátfolyás során megrongálódott vágányt Zalabér-Batyk és Ötvös között, így újraindulhatott a vonatforgalom. A Celldömölk–Boba–Zalaegerszeg–Bajánsenye vonalon Zalabér-Batyk és Ukk között péntek hajnaltól már nem kell pótlóbuszokra átszállni, a vonatok menetrend szerint közlekedhetnek a 25-ös vonalon.

Korábban írtuk:

A 25-ös vonal Zalabér-Batyk és Ötvös állomások közötti szakaszán kétszáz méter hosszban rongálta meg a vasúti pályát az intenzív esőzés, ezért ezen a szakaszon várhatóan hosszabb időre szünetel a vonatforgalom. A pályahiba kijavításáig Zalabér-Batyk és Ukk között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Zalabér-Batyk és Ötvös között alámosta az eső a vasúti pályát, ezért a Zalabér-Batyk-Ukk viszonylatban vonatpótló buszok közlekednek. Jelentős késésekkel kell számolni

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek