Tízig dízelek segítettek Rákosszentmihálynál

iho/vasút   ·   2015.08.06. 11:43
rs--IMG_0015

Szerda este a 476-os Budapest–Berlin Metropol Euronight nemzetközi gyors Rákosszentmihály állomás váltókörzetében leszakította a felsővezetéket. A csütörtök délelőtt 10-ig tartó helyreállítás alatt az eurocity és euronight vonatok dízel előfogattal közlekedtek a Keleti pályaudvar és Vác között.

A 165-ös Szergej kettőt, a 106-os Csörgő egyet fordult Vác felé<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(fotó: Vörös Attila)

Az előfogatolásban két dízelmozdony, a 106-os Csörgő és a 165-ös Szergej vett részt. Talán nem volt túl gazdaságos, hogy egész Vácig mentek, de így okozták a legkevesebb késést a vonataiknak. Mondjuk csütörtök délelőtt ez majdnem mindegy volt, a Keleti nem volt a helyzet magaslatán, a prágai vonatokat 10–30 perces késésekkel sikerült elindítania az előfogatolástól függetlenül. Apró adalék, hogy a Floyd egyik mozdonya ki sem jutott a pályaudvarról reggel 7-től délig...

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek